Medewerkers Prelogopedie Eindhoven

Christel Verploegen
-Corstjens:

Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de Hoge school Eindhoven.
Ik heb op verschillende plekken gewerkt en heb hier de nodige kennis opgedaan. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam in deze praktijk bij Anne-Mieke.
Mijn passie ligt bij kinderen en hun ouders. Voor de kinderen die ik behandel ben ik de klets-juf. De meeste kinderen vinden het leuk om samen met mij te werken aan hun doelen (of die van hun ouders of school) op het gebied van spraak-taal. Spelenderwijs neem ik ze mee op reis, plezier staat voorop. Vanuit plezier ontstaat de motivatie en zie ik keer op keer heel mooie resultaten ontstaan. Het werkt, omdat het voor kinderen niet voelt als werk. Natuurlijk ondersteun ik dit met veel praktische en inhoudelijke kennis.
Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden ben ik bereikbaar op onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Christel Corstjens

Christel@prelogopedie-eindhoven.nl
tel: 06-38267927
AGB: 05-872742

Anne-Mieke Enzlin-Wulms (praktijkhouder)

Ik ben sinds 1 juli 2014 eigenaar van de praktijk Prelogopedie Eindhoven, deze is gevestigd binnen het Kind-centrum van het Medisch Centrum Aalsterweg (MCA)en binnen het Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven op de Vijfkamplaan.

Opleiding : Ik ben een afgestudeerd Logopedist en daarna gaan specialiseren in voedingsproblemen bij kinderen.

Specialisme : Jonge kinderen met voedingsproblemen, spraakproblemen, taalproblemen, kinderen met verbale dyspractie en kinderen met het syndroom van Down.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van (zeer)jonge kinderen met eetproblemen door specialisatiecursussen te volgen op onder andere neurologisch gebied en de sensorische integratie. Na mijn opleiding heb ik 5 jaar gewerkt op een medisch kleuterdagverblijf in Duitsland met kinderen van 3 tot 7 jaar. Daarna heb ik 13 jaar gewerkt als preverbaal logopedist in het Catharina ziekenhuis en hierna heb ik vervangen binnen het ziekenhuis/revalidatie centrum VieCurie in Venlo en was ik vaste vervangster op de kinderafdeling van het St Anna ziekenhuis in Geldrop.
Op dit moment behandel ik voornamelijk kinderen van 0 tot 5 jaar met voedingsproblemen (ook bij problemen met borstvoeding) en kinderen met problemen in de vroege taalontwikkeling. Dit doe ik indien nodig in nauwe samenwerking met de Kinderdietiste, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Psycholoog en de verwijzend arts.

Door de drukte in de praktijk heb ik mijn werkzaamheden bij Stichting Milo helaas moeten stoppen. Wel blijf ik dit initiatief graag promoten, want iedereen heeft het recht een stem te hebben

Ik ben bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp, laat een boodschap achter en ik neem contact met u op.

Gegevens: